Jsi tady: Domů » Lifestyle » Objevte novou jarní kolekci značky Cornette

Objevte novou jarní kolekci značky Cornette

Pokud jste narazili na kvalitní noční spodní prádlo Cornette, nemusíme vám tuto značku nijak zvlášť představovat. Jen pro ty, kteří na tuto značku nenarazili vám ji krátce představíme. Cornette je značka polského spodního a nočního prádla pro ženy, muže, ale i děti. Díky spolupráci s renomovanými designery se značka pyšní originálními a jedinečnými vzory, díky kterým má spodní a noční prádlo exkluzivní vzhled a neotřelý design. Nejen díky tomu se toto prádlo řadí mezi oblíbené a zákazníky vyhledávané produkty. Spodní a noční prádlo je vyrobeno z kvalitních úpletů a díky tomu se mezi zákazníky těší velice dobré pověsti a oblibě.

Cornette
Značka Cornette je oblíbená

Materiál a střih spodního prádla Cornette

Spodní a noční prádlo Cornette je vyrobeno z kvalitního úpletu, většinou s obsahem elastanu, aby prádlo bylo mírně pružné a bylo příjemné na nošení. Trenýrky jsou naopak ušity z bavlněného materiálu, který je prodyšný a maximálně pohodlný. Naopak boxerky mají materiál s příměsí modalu, elastanu a lycry, tak aby se pod oblečením boxerky nikde nehrnuly a byly příjemné na nošení.  Noční prádlo je většinou ušito ze 100% bavlněného materiálu, tak aby se v něm člověk cítil pohodlně po celou noc. Konstrukce a střihy spodního prádla Cornette jsou promyšleny do nejmenšího detailu. Konstrukce se vyznačuje jemným plochým gumovým spojem v tunelu, prostorovým vyztužením, plochými švy a beztlakou úpravou nohaviček. Střihy jsou anatomické a díky přidané lycře zajišťují měkkost a trvanlivost úpletu.

Cornette
Spodní prádlo Cornette je kvalitní

Jarní kolekce spodního prádla Cornette

Každoročně přichází značka Cornette s jarní a podzimní kolekcí spodního a nočního prádla. Kolekce se navzájem prolínají a doplňují. Vzory jsou vkusně kombinované a na své si přijdou členové celé rodiny. Je tak možné sladit se do stejných vzorů pro celou domácnost. Jarní kolekce je zaměřena především na letní vory a pyžama a noční košile s krátkým rukávem. Naopak podzimní a zimní kolekce je laděna do zimy a převažují zde pyžama a noční košile s dlouhým rukávem. Spodní a noční prádlo je vhodné darovat jako dárek. Jednotlivé produkty jsou zabaleny do vkusné papírové krabičky. Takovým dárkem neuděláte krok vedle.

Napsat komentář